Μέλη

Μέλη

Αθανασίου Παναγιώτης Χρήστος

Πρόεδρος

Γεννημένος στην Υπάτη Φθιώτιδας, όπου είναι και η έδρα της ΚΟΙΝΣΕΠ διαθέτει εμπειρία στον χώρο του πολιτισμού μιας και έχει «θητεύσει» σε διοικητικές θέσεις στον πολιτιστικό σύλλογο Υπάτης «οι Αινιάνες» και στον όμιλο φίλων του Λυκείου Ελληνίδων Λαμίας. Δραστηριοποιείται στον οικονομικό και ασφαλιστικό κλάδο και διατηρεί το γραφείο του στο κέντρο της Λαμίας. Ενδιαφέρεται για τον εθελοντισμό και την συλλογικότητα, γι αυτό τον λόγο είναι μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Τσικνή Αικατερίνη

Η καταγωγή της είναι από τις Σέρρες ενώ διαμένει στην Γραβιά Φωκίδας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του τουρισμού, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα. Ασχολείται με το κοινωνικό και συλλογικό συμφέρον, καθώς και με την προώθηση τοπικών προϊόντων. Κίνητρο για να γίνει μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ ήταν η ενασχόλησή της με δραστηριότητες γενικού συμφέροντος.

Κλέτσας Παναγιώτης

Γεννήθηκε στον ιστορικό οικισμό Γραβιάς Φωκίδος. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της εστίασης, του εναλλακτικού τουρισμού και του αθλητισμού, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ενδιαφέρεται για την προώθηση του εθελοντισμού και της συλλογικότητας, όπως και για την προώθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και εθίμων.

Αθανασίου Δάτσικα Χριστίνα

Ταμίας

Έχει γεννηθεί στην Υπάτη Φθιώτιδας. Στον επαγγελματικό τομέα διαθέτει πολυετή εμπειρία στην γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη επιχειρήσεων. Ενδιαφέρεται για την κοινωνική και συλλογική ωφέλεια, καθώς και για την ανάπτυξη παροχής υπηρεσιών γενικού συμφέροντος ενώ έγινε μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ εφόσον είναι λάτρης της παράδοσης και της ιστορίας του τόπου μας.

Τσικνή Δήμητρα

Η καταγωγή της είναι από τις Σέρρες και διαμένει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια και δραστηριοποιείται στον χώρο πολλά χρόνια. Το ενδιαφέρον της για τον πολιτισμό, την ιστορία αλλά και τον εθελοντισμό και την συλλογικότητα, την οδήγησαν να γίνει μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Συλεούνη Κωνσταντίνα

Γραμματέας

Γεννημένη στην Λαμία, η Κωνσταντίνα είναι ιστορικός- αρχαιολόγος με πολυετή εμπειρία στην καταγραφή πολιτιστικών δρώμενων, εθίμων και παραδόσεων, καθώς και στην ανάδειξη ιστορικών χώρων της ευρύτερης περιοχής του νομού Φθιώτιδας και όχι μόνο. Έγινε μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ διότι της αρέσει να ασχολείται με τον πολιτισμό και κυρίως με τις πολιτιστικές δραστηριότητες που εξελίσσονται σε κάθε περιοχή.

Έχετε Απορίες;

Μή διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.697.184.7322 ή να μας στείλετε μήνυμα μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μαςΔείτε τα Ενημερωτικά Δελτία μας


Ακολουθήστε μας στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις δράσεις μας.


Πληροφορίες Επικοινωνίας

  • Υπάτη, 35003, Φθιώτιδα | ΑΓΕΜΚΟ: 000176903131
  • +30.694.253.7930
  • info@koinoainianon.gr
  • www.koinoainianon.gr

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας
Δεν θα στείλουμε ποτέ spam

Gallery