Εθελοντισμός

Εθελοντισμός

Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, είναι στάση ζωής και δρα εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα καθώς αφορά όλους ανεξάρτητα από κοινωνικές και οικονομικές διακρίσεις, προάγει την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση των θεμελιωδών τους δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή.

Η ΚΟΙΝΣΕΠ στηρίζεται σε αυτή την έννοια και προσκαλεί άτομα διαφόρων ειδικοτήτων να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους σε ανθρώπους που τις χρειάζονται. Εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι, καλλιτέχνες, επιστήμονες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί δραστηριότητες που θα οδηγήσουν με την σειρά τους στην συλλογική και κοινωνική ωφέλεια.

Οι ίδιοι οι εθελοντές με αυτόν τον τρόπο μπορούν να έχουν προσωπικά οφέλη όπως εμπειρία στο αντικείμενο που ειδικεύονται, να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις αλλά και σε πολλές περιπτώσεις οι εθελοντές δημιουργούν φιλίες και διασκεδάζουν.

Αν και εσύ θα ήθελες να βρεθείς σε ένα περιβάλλον σαν αυτό, επικοινώνησε μαζί μας.

Έχετε Απορίες;

Μή διστάσετε να μας καλέσετε στο +30.697.184.7322 ή να μας στείλετε μήνυμα μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας μαςΔείτε τα Ενημερωτικά Δελτία μας


Ακολουθήστε μας στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις δράσεις μας.


Πληροφορίες Επικοινωνίας

  • Υπάτη, 35003, Φθιώτιδα | ΑΓΕΜΚΟ: 000176903131
  • +30.694.253.7930
  • info@koinoainianon.gr
  • www.koinoainianon.gr

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας
Δεν θα στείλουμε ποτέ spam

Gallery